Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧

שחר שולמית…מידות אוניברסליות
מתקבלת עוגה גדולה (ניתן להכין 1/2 כמות לעוגה סטנדרטית)
תבנית קוטר 23 סנטימטר ובגובה 8.5 סנטימטר
לחילופין אפשר להשתמש בתבנית אלומניום חד פעמית בינונית מרופדת בנייר אפיה

מדליקים תנור ל160 מעלות

מצרכים…
8 ביצים גודל לארג'
2 כוסות סוכר (400 גרם)
2 סוכר וניל
2 כוסות שמן (400 גרם)
2 כוסות מיץ תפוזים (480 מ"ל)
2 כוסות מיים רותחים (480 מ"ל)
3 כוסות קמח (420 גרם)
3 כוסות קוקוס (270 גרם)
2 אבקת אפייה
כוס קקאו (140 גרם)
כוס לוז גרוס (125 גרם)

אופן ההכנה…
בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את הביצים עם הסוכרים עד לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את פעולת המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים (מלבד אגוזי הלוז) לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד (המסה דלילה)
יוצקים את המסה לתבנית משומנת ומקומחת עד לגובה של 1 סנטימטר מסוף השוליים
מפזרים מעל הבלילה את הלוז הגרוס ומטמיעים אותו מעט בבלילה
אופים את העוגה כ60 דקות או עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם קיסם)
מצננים את העוגה כ15 דקות לפני שמחלצים אותה מהתבנית אל משטח הגשה ומפזרים אבקת סוכר להשלמת החגיגה

בהצלחה😋

אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד לוז בחושה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים