 
                                            
                                            | 6 ביצים | |
| 3/4 כוס סוכר | |
| כוס מיץ תפוזים | |
| כוס שמן. | |
| שתי כוסות קמח תופח | |
| 3כפות שוקולית | |
| חצי כוס קוקוס, | |
| חצי כוס אגוזים קצוצים | |
| ושתי כפות גדושות קקאו. | |
| 3 כפות ממרח שוקולד מומס | |
| 50 גר שוקולד מריר | 
להקציף 6 ביצים שלמות + 3/4 כוס סוכר לקצף תפוח
להוסיף בהדרגה כוס מיץ תפוזים ו כוס שמן.
להוסיף בתנועות קיפול שתי כוסות קמח תופח, 3כפות שוקולית , חצי כוס קוקוס, חצי כוס אגוזים קצוצים ושתי כפות גדושות קקאו.
להוסיף 3 כפות ממרח שוקולד מומס עם 50 גר שוקולד מריר ולערבב.
לאפות בתבנית משומנת 24 בחום של 170 .
בהצלחה מנורית יונה
ניתן לאבק באבקת סוכר או לצפות בגאנש