Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים בכוס קרטון
4 ביצים
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1;כוס מיץ תפוזים
1 כוס ורבע קמח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
1 אפיה 1 וניל

אופן הכנה:
בקערת המיקסר מקציפים ביצים שלמות במהירות גבוהה כ 7 דקות או יותר עד שנהיה קצף צהוב בהיר .
מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה .
לאחר מכן יוצקים מעט מהשמן ומיץ תפוזים ומעט קמח וסולת וקוקוס לסרוגין עד שמסייימים את כל הקמח והנוזלים לבסוף מוסיפים סוכר וניל ואבקת אפיה
170 מעלות 50 דקות

לסירופ :
3/4 כוס סוכר
כוס מים
מעט לימון
לבשל על הגז 5 דקות
לשפוך על העוגה הקרה סירופ חם .
ניתן לפזר מעט קוקוס מעל העוגה

אסתי ❤️

עוגת סולת ללא הפרדת ביצים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

349 מתכונים