לעוגה: |
|
| 1 אינסטנט פודינג שוקולד | |
| 6 ביצים מופרדות | |
| 1/2 כוס סוכר | |
| 1 כף שמן | |
לקרם: |
|
| 1 פודינג וניל | |
| 1 שמנת מתוקה | |
| 1 כוס חלב | |
| 1 כף סוכר | |
| * להקציף את כל החומרים יחד עד לקבלת קרם יציב | |
לשוקולד: |
|
| 150 גרם שוקולד מריר | |
| 5 כפות חלב | |
| 2 כפות חמאה | |
| . | |
* כל החומרים יחד ,להמיס במיקרוגל או לבשל על אש |
|
כלים: תבנית פיירקס מלבנית בינונית/חד פעמית |
* בקערה,להקציף את החלבונים(החלק הלבן) עם הסוכר
* בקערה נפרדת לערבב את החלמונים(החלק הצהוב)עם השמן
* לאחד את 2 התערובות יחד ולערבב,להוסיף את פודינג השוקולד
ולערבב טוב .
* לשפוך את כל התעדובת לתבנית משומנת.
* להכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות
* לאפות בין 15-20 דקות לערך
* מוציאים מהתנור ומצננים
* מורחים את שכבת הקרם ומעל את שכבת השוקולד
* לשלוח למקרר לשעתיים