Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
מידה בכוס 250 מיל
4 ביצים L
כוס וחצי סוכר
1כוס שמן
1כף גרידת תפוז/לימון
1כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח
1 כוס קוקוס
1 שקית אבקת אפייה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
2 שקיות סוכר וניל

לפיזור לפני האפיה :
חופן אגוזים קצוצים
לזיגוג אחרי האפיה
1/2 כוס מייפל
2 כפות מים רותחים
לערבב ולמרוח אחרי האפיה

אופן הכנה
מחממים תנור ל-180- 200 מעלות.
בקערה טורפים ידנית או במיקסר ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה קוקוס וטורפים לאיחוד.
משמנים שתי תבניות אינגליש
או תבנית בינונית במעט שמן ומפזרים מעט קוקוס. משטחים את התערובת בין שתי התבניות
מפזרים מעט אגוזים
אופים בחום 180 מעלות כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.
לאחר האפייה מוזגים על העוגה החמה את המייפל והמים בעזרת כף, באופן אחיד.
בהצלחה רבה אסתי💕

עוגת מייפל תפוזים פרווה _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

190 מתכונים