Share with:


פרווה

אופן הכנה

קטגוריית עוגות בחושות
קטגוריות מאפינס (מתוק)
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
תבנית נון סטיק גודל 13 על 28 סנטימטר משומנת ומקומחת
או 2 תבניות מאורכות חד פעמיות מצופות בנייר אפיה
הערה- ניתן להכין מהמסה מאפינס במקום עוגה
מצרכים…
6 ביצים גודל לארג'
½1 כוסות סוכר (300 גרם)
סוכר וניל
1/2 כוס מיץ לימון (120 מ"ל)
1/4 כוס מיץ תפוזים (60 מ"ל)
3/4 כוס שמן (180 מ"ל)
אבקת אפייה (10 גרם)
½1 כוסות קמח (210 גרם)
½1 כוסות קוקוס (135 גרם)
1/3 כוס חמוציות (45 גרם)
מחממים תנור ל 160 מעלות
אופן ההכנה …
מקציפים את הביצים עם הסוכרים לקצף בהיר ותפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם (מלבד החמוציות) ומערבבים עד לאיחוד
יוצקים את המסה לתבנית ומפזרים מעל את החמוציות
אופים בין 45 ל50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים
מצרכים לרוטב לימוני – אופציונלי
1/3 כוס מיץ לימון (80 מ"ל)
2/3 כוס סוכר (134 גרם)
4 כפות שמנת מתוקה (60 מ"ל או קרם קוקוס)
אופן ההכנה…
מבשלים את המצרכים עד להסמכה קלה ויוצקים על העוגה מיד כשמוציאים אותה מן התנור
בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית
מתכוןמתכון

עוגת לימון , קוקוס וחמוציות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים