לתחתית
פתיבר
125 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
מערבבים ומהדקים לתחתית עגולה מרופדת.מכניסים שעה למקרר
לתערובת הגבינה
300 גרם גבינה 5%
200 גרם גבינת שמנת
1 מיכל שמנת צמחית
1/2 כוס סוכר
כפית נס קפה
שקית ג'לטין
1/2 כוס מים רותחים
150 גרם שוקולד מריר
איכותי
ליקר שוקולד/ אחר
איך מכינים
מוצאים מהמקרר את הבסיס
מערבבים את הג'לטין במים חמים מניחים בצד מספר שניות.מערבבים גבינות ומוסיפים לקערת גבינות את נס הקפה המהול מעט במים חמים. את השוקולד המומס את השמנת המוקצפת
ולבסוף יאת הג'לטין מערבבים
במהירות בעטיפה ושופכים לבסיס ולמקרר למספר שעות ואחר מקשטים
במה שאוהבים
כמו שקדים גרוסים