Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:

כ־400 גרם ביסקוויטים

1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)

1 כוס חלב

1 פודינג וניל אינסטנט

2 כפות גבינה לבנה (לא משנה אחוזי שומן)

סוכר – לפי הטעם (לא חובה)

הכנה:

1. מקציפים שמנת, חלב, פודינג וגבינה לבנה עד שמתקבל קרם סמיך ונוח למריחה. אם דליל מדי – להוסיף כף פודינג ולהקציף מעט.

2. טובלים ביסקוויטים בחלב טבילה קצרה, יוצרים שכבה בתבנית.

3. מורחים קרם, שוב שכבת ביסקוויטים, שוב קרם – לסיים בשכבת קרם.

4. ממיסים 2–3 קוביות שוקולד עם מעט חלב או שמנת, מזלפים מעל, מקשטים עם קיסם.

5. מכסים ושומרים במקרר. הכי טעים ביום למחרת.