עוגיות שקדים יבשות
מושלמות רכות
למצרכים
3.1/2 כוסות קמח תופח
150 גרם שקדים קצוצים
3/4 כוס סוכר
1 כף תמצית ווניל
1/2 כוס שמן
מיץ מלימון קטן
1 ביצה
5 חלמונים
הכנה
לקערה מערבבים את הקמח
מוסיפים את השקדים הסוכר
תמצית ווניל
השמן
מיץ הלימון
הביצה
החלמונים
לשים לבצק אחיד
מחלקים הבצק ל- 4 חלקים
צרים מכל חלק גליל ארוך
מעבירים לתבנית מרופדת
אופים בתנור שחומם 170 מעלות אפיה 15 דקות
מוצאים מהתנור פורסים ושוב מכניסים לתנור חום נמוך כ- 1/2 שעה עד יבשות ופריכות
הערה חשובה
לא את כל הקמח
הקמח מכניסים בהדרגה