Share with:


פרווה

אופן הכנה

שחר שולמית..מידות אוניברסליבקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧ות
מתקבלות 33 יחידות (תלוי בגודל שתכינו)

מצרכים…
ביצה גודל לארג'
1/2 כוס דבש (160 גרם)
200 גרם פיצפוצי שוקולד מריר קטנטנים
כוס קוקוס (90 גרם)
כוס מקלות שקדים (125 גרם)
כוס קוואקר אינסטנט (100 גרם)
100 גרם חלבה מפוררת
מחממים תנור לחום של 160 מעלות

אופן ההכנה…
מערבבים בקערה את הביצה והדבש
מוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים לפי סדר כתיבתם ומערבבים עד לאיחוד
דוחסים את המסה לתבניות היעודיות
ואופים כ20 דקות או עד הזהבה
מצננים ומקפיאים לפני חילוץ

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

עוגיות של הביוקר_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים