4 חלמונים
1/2 כוס סוכר
קוקוס כמה שניכנס בערך כוס וחצי
לערבב לבצק נוח ולא דביק לתת מנוחה 10 דקות ליצור כדורים ולשטח מעט
לאפות כ20 דקות ב170 מעלות לתת לצינון
מילוי: אפשרויות: שוקולד מומס והדבקה משני חצאי עוגיות
להכין סירופ:
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
מיץ מחצי לימון
להרתיח עד שהסירופ דביק ליטבול כל עוגיה בסירופ ולשים קוקוס אפשרות שניה קצף מחלבון וסוכר להקציף טוב על בן מארי למרוח מעט וליסגור עם עוגיה שניה לשים סוכריות צבעוניות מסביב …