Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧

שחר שולמית… מידות אוניברסליות

מתקבלות 28 עוגיות

מחממים תנור לחום של 160 מעלות

מצרכים…
3 ביצים גודל לארג'
3/4 כוס שמן
1/3 כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
סוכר וניל
500 גרם קמח
אבקת אפיה
כוס שומשום
1/2 כוס זרעוני דלעת
1/2 כוס זרעוני חמניה
1/2 כוס צימוקים שחורים
משמנים את השקעים בתבניות הסיליקון

אופן ההכנה…
מניחים בקערה את על המצרכים ומעבדים ידנית עד לאיחוד (מתקבל בצק דביק)
מכינים קערית קטנה עם שמן
ובידיים משומנות מניחים על המשקל כמות של 40 גרם מהבצק לכל יחידה מניחים את חתיכות הבצק בשקעים של תבניות הסיליקון ומשטחים אותם
אופים את העוגיות כ35 דקות ומצננים מעט לפני חילוץ
מפזרים מעל העוגיות אבקת סוכר ומתענגים
אם רוצים לחסוף זמן מחלקים עם ידיים משומנות את הבצק ל2 חלקים ומעבירים את 2 החלקים לנייר אפיה ובידיים משומנות יוצרים 2 גלילות מאורכות ואופים כרגיל
חותכים את הגלילות לפרוסות בעודן חמות

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

עוגיות בולו מטורפות בגירסה שלי_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

377 מתכונים