Share with:


פרווה

אופן הכנה

שאלו אותי למה אין עוגה מיוחדת לסוכות ?
אז כן יש עוגה כזאת 😂
העוגה של הדודה שלומית !
עוגה בחושה וטעימה מאוד למתכון 👇
עוגת שלומית בונה סוכה 🤗

מצרכים לעוגה:
בכוס קרטון ח'פ
2 כוסות קמח
1 שקית א.אפיה
1/4 כוס קוקוס
1/2 כוס פקנים או אגוזים טחונים
1/2 כוס שוקולד מריר מגורד
או שוקולד צ'יפס (קטנים)
1/4 1 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
3 ביצים L

לזיגוג :
סילאן
או סירופ מייפל

אופן הכנה:
אל תוך קערה מוסיפים את הקמח הוניל סוכר וא. אפיה
מערבבים קלות
מוסיפים את
השמן,מיץ תפוזים,והביצים
אגוזים קוקוס
מערבבים בעזרת מטרפה ידנית את כל המצרכים לתערובת חלקה. אין צורך במיקסר !
יוצקים את הבלילה אל תוך 2 תבניות אינגליש
מכניסים לאפיה בחום 180 מעלות כ 35-40 דקות
או עד שקיסם יוצא יבש
אחרי האפיה מזגגים מעט סילאן או מייפל לעוגה החמה .
מפזרים מעל קוקוס

עוגה בחושה טעימה מאוד של דודה שולמית _מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

334 מתכונים