Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
1 קילו קמח
2 שקיקי סוכר וניל
2 בצים
1/2 כוס שמן
1 כף סוכר
1/2 כפית סוכר (לשמרים)
2 כפות שמרים
מים לפי הצורך בערך שלוש וחצי עד ארבע כוסות מים פושרים

אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים קלות את הקמח המלח והסוכר יוצרים גומה ושמים בתוכה חצי כפית סוכר ,שמרים וחצי כוס מים
מערבבים מעט במרכז הגומה
נותנים מנוחה כ 7 דקות בערך ..
מוסיפים את המים בהדרגה
ללוש היטב לבצק מעט דביק .
לתת התפחה של שעה בערך למרוח מעט שמן על משטח

לקרוץ כדורים קטנים בגודל שזיף .
נותנים לכדורים לנוח כ 10 דקות .
לקחת כדור למרוח מעט מאוד שמן על מגש ולשטח מעט את כדור הבצק.
ולטגן בשמן עמוק .

לאחר טיגון ניתן לטבול בסירופ סוכר או בסוכר עם מעט קינמון ומייפל מעל .

לסירופ סוכר :
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי מיץ לימון
לבשל על הגז על אש גבוהה
כ 17 דקות בערך עד להסמכה

בהצלחה אסתי ❤️

ספינז' שטוח טבול בדבש_מתכון+סרטון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

350 מתכונים