Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

קרדיט לקרין גורן…
עם שדרוג קל שלי…

חומרים :
כוס אוניברסלית
4 כוסות קמח רגיל (560 גר)
1/2 קוביה שמרים / או 2 כפות יבשים
1 שקית אינסטנט פודינג וניל (80 גר)
2 כפות סוכר
1.4 כוסות חלב / מים (כוס ורבע)
1 ביצה L
1/4 כפית מלח
50 גר חמאה /מרגרינה

מילוי :
1 כוס סוכר חום (אפשר יותר)
1 כף קינמון
1 כוס אגוזים טחונים
100 גר חמאה /מרגרינה

סירופ:
1 כוס סוכר לבן
3/4 כוס מים
1 כפית מיץ לימון טרי
להרתיח כ..10 דקות לשמור עד הצורך

אופן ההכנה:
לתוך קערת המיקסר..לשים את כל המרכיבים…ללוש עד לקבלת בצק הומוגני….
להתפיח כשעה…
**** לקבלת סינרול גדול לרדד את כל הבצק /( לקבלת סינרול קטן .לחלק את הבצק לשני כדורים לרדד שני עלים)
למרוח חמאה.
לפזר את המילוי..
לגלגל לרולדה ..לחתוך פרוסות
לסדר במגש תנור ..
להתפיח שוב כחצי שעה
לאפות בחום 180 עד להזהבה
להרטיב את הסינרול בסירו שהכנו לאחר שהתקרר.
בהצלחה !!🥐🥖🫓🥨🥯

סינרול במילוי אגוזים ..נפלא !!! 🌰🥐🥖_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים👇
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

230 מתכונים