כבר הרבה זמן היה בא לי להכין סינבון כזה שהציפוי מלא ונוטף😋
ותמיד איכשהו הייתי מחליטה להכין עוגה אחרת.
אז ניגש למתכון: פרווה
לתבנית מלבנית או מרובעת קטנה.
4 כוסות קמח.
70 גרם נטורינה.
כף שמרים
2 כפות סוכר
קמצוץ מלח
ביצה
3/4 כוס מים פושרים(הבצק שאני הכנתי אמור להיות רך לכן 3/4 כוס מים).
למילוי: 50 גרם נטורינה
2 כפות סוכר
כף גדושה קינמון.
לציפוי:
חצי כוס שמנת צמחית
חצי שקית אבקת סוכר לערבב היטב עד שיהיה סמיך.
לישה טובה עד שהבצק ממש חלק.
התפחה 40 דקות מכוסה.
שוב לישה.
לקמח משטח
לרדד את הבצק לעלה רחב
לפזר נטורינה מומסת מעט.
מעליו קינמון ומעל סוכר
לגלגל לרולדה
ולבצוע לשבלולים שווים.
לאפות בחום 170
40 דקות
להוציא ולקרר
ואז לפזר מעל את הציפוי.