Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים לבצק:⚘roz
2 כוסות קמח
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
רבע כפית אבקת אפיה
כפית נוזל וניל
3 כוסות קמח

אופן ההכנה:⚘
שמים בקערה את החומרים מלבד הקמח שניכנס בהדרגה ללוש עד לבצק רק ונעים לעטוף ולשים אותו בצד למנוחה

מילוי שקדים:⚘
חצי קילו שקדים עם הקליפה
3 חלמונים
2 ביצים
כפית תמצית וניל
חצי לימון
2 כוסות סוכר
2 כפות סירופ דבש ביתי
קוקוס לציפוי הסיגר

אופן ההכנה:⚘
שמים חופן מהשקדים במים רותחים סוגרים בקופסה 10 דקות פותחים מקלפים את השקדים מניחים על מגבת ליבוש לילה שלם למחרת טוחנים את השקדים פעם ראשונה בלי סוכר פעם 2 עם סוכר
על 2 כוסות שקדים כוס סוכר ככה טוחנים הכל שיהיה מעט גס לא טחון מידי מוסיפים את הביצים בהדרגה מעט סירופ ומיץ לימון שמים בשקית זילוף
או שעושים נחשים בידיים
מניחים על נייר אפייה במגש .

סירופ דבש:
קילו סוכר
3 כוסות מים
חצי לימון

אופן ההכנה:⚘
לשים בסיר הכל לבשל 15 דקות להרתיח ולהנמיך על אש קטנה ולקרר אני מכינה כמות שתמיד תיהיה לי שומרים במקרר

אופן הכנת הסיגר:⚘
מרדדים בצק לפזר מעט קמח מרדדים לבצק דק(אפשר במכונת פסטה) מחכים 10 דקות לקרוץ עיגולים בחותכן עגול מניחים נחש מרציפן
מגלגלים וסוגרים עם דבק
הדבק עשוי מ-2 כפות קמח ומעט מים מניחים במגש על נייר אפיה את כל הסיגרים ושמים במקפיא 3 שעות מוציאים את הסיגרים מניחים חצי שעה בחוץ בנתיים מחממים סיר עם שמן לטיגון שמים גזר בטיגון כשהשמן חם ולא רותח מטגנים שופכים סירופ קר ומגלגלים עם קוקס⚘roz
הערה: כשטובלים בסירופ
חייב שהסיגר יהיה חם והסירופ קר

סיגרים עם שקדים בציפוי סירופ מתוק וקוקוס_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.