Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1 כף אבקת סוכר
2 מזולה 400 גרם או חמאה
1 שמנת צמחית או שמנת חמוצה
2 חלמונים

למילוי אגוזים
2 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כפית קינמון
2 כוסות אגוזים טחונים

— אפשר כל מילוי שאוהבים, מילוי רחת לוקום או קוקוס עם ריבה

השתמשתי בכוס חד פעמי 200 מ"ל

הכנה
– לשים בקערה את כל חומרי הבצק וללוש לקבלת רך ונעים .
– לחלק ל6 כדורים לשים בקערה ולהכנעס למקרר לכמה שעות אפשר ללילה.
– להוציא מהמקרר חצי שעה לפני שמכינים .

מכינים את מלית האגוזים
– שמים בקערה חלבונים בלי להקציף מוסיפים אגוזים סוכר וקינמון ומערבבים לקבלת מילוי לא נוזלי אם צריך להוסיף עוד קצת אגוזים .

– לקחת כדור אחד לקמח מעט ולרדד דק בין 2 נייר אפיה לפרוס משולשים לשים מעט מילוי ולגלגל .
– להניח על נייר אפיה ולאפות 180 מעלות בערך 15 דקות להוציא לקרר ולפזר מעל אבקת סוכר.

למילוי רחת לוקום .
לחתוך חתיכות קטנות לשים בקצה ולגלגל

בהצלחה

שרה יוסף

סיגרים מתוקים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים