Share with:


פרווה

אופן הכנה

אופן הכנת הסביח :
לוקחים מלוואח מורחים במרכז אריסה ביתית
מסדרים פרוסות חצילים מטוגנות
פרוסות ביצה קשה
פרוסות תפוח אדמה שלוק
מתבלים במלח ופלפל
מפזרים מעט פטרוזיליה
ומעט זירזוף של טחינה גולמית על הכל לסגור משני הצדדים
מורחים ביצה ושומשום ולתנור עד הזהבה

יאמי אסתי😋

סביח 😉_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

321 מתכונים