Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו סולת
1 ושליש כוס שמן
1/3 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
3 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
אם הבצק מעט קשה להוסיף מעט מיץ תפוזים.

לתמרים :
לחמם על מחבת 1
1/2 חבילות תמרים בואקום
כף קינמון
כף שמן
אגוזי מלך שבורים גס.

180 מעלות עד להזהבה יפה …

לסירופ לבשל על הגז עד להסמכה
3 וחצי כוסות סוכר 2 וחצי כוסות מים ופרוסת לימון

מקרוט ❤ נדיר ❤ מתכון של אמא לעולם לא מאכזב ❤
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים