Share with:


טבעוני פרווה

אופן הכנה

לקלוף 4 תפוחי אדמה
1 חציל ולחתוך כמו סנדויץ׳ לזרות מלח מעליהם על מנת שלא יפתחו בזמן המילוי.
לטחון במעבד מזון (לא טחון מדי ולא גס מדי .. באמצע)
2 קישואים
2 גזר
1 בצל
צרור פטרוזילה , צרור כרפס ו3 עלי כרפס.
להוסיף לתערובת :
2 ביצים
חצי כוס פירורי לחם
כפית שטוחה בהרט
מלח
רבע כפית פלפל שחור
ולערבב הכל יחד.

למלא את החציל והתפוחי אדמה .
קערה של קמח וקערה של 2 ביצים , חצי כוס מי ברז וכף רסק עגבניות המפרום יוצא בצבע חןם יפה .
לתחתית :
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית בהרט ומלח,
להוסיף לתחתית
עלה כרפס
1 בצל לפרוסות
1 תפוחי אדמה לפרוסות
1 גזר .
לערבב הכל יחד עם חצי כוס מים ולהניח את המפרום . להרתיח כ5 דקות ולהוסיף 3/4 גובה סיר מים ולבשל לשעה וחצי על אש נמוכה .
מלח בהתאם לטעמכם האישי❤️

מפרום צימחוני ❤️🙏❤️🙏❤️במילוי ירקות_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים 👇
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1209 מתכונים