Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקערת המיקסר שמים
2 כוסות קמח
1 כוס סולת
1 מחמאה(200 גרם)
חצי שקית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
3 כפות שמן
חצי כוס מים
ללוש הכל
לבצק אחיד ורך
לעטוף בנילון
ולהכניס למקרר
כחצי שעה
הכנת העיגולים
הכנת המלית
בצלחת שמים
חצי שקית ואקום תמרים
עם כף שמן
שמים במיקרוגל
לחצי דקה
מוסיפים חצי כפית קינמון
מערבבים ומועכים היטב
לעיסה אחידה
יוצרים כדורים
טובלים בצלוחית
עם אגוזי מלך טחונים
מרדדים בצק לעלה
קורצים עיגולים מתאימים בגודל לכדור התמר
שמים כדור בעיגול וסוגרים
את הבצק היטב מסביב
עם מצבט צובטים
את הכדור מסביב ומלמעלה
באותה דרך
מכינים את כל הכדורים
שמים בתבנית מרופדת
180 מעלות
כחצי שעה
הכנת צורות
הלב והמשולש והמגולגלות
המלית
חצי קופסא ממרח תמרים
חצי כפית קינמון
רבע כוס אגוזים אחונים
לערבב היטב
צורת משולש
מרדדים את הבצק
קורצים עם קורצן מרובעים
שמים בצד אחד של המשולש מהמלית
מקפלים את הצד בלי המלית על הצד עם המלית
מהדקים את הקצוות
שמים בתבנית מרופדת
מכינים באותה דרך את שאר המשולשים
הכנת הלבבות
מרדדים את הבצק
קורצים
עם קורצן לב לבבות
שמים מהמלית על הלב
סוגרים מעל בלב בצק נוסף
מהדקים קצוות
מכינים עוד לבבות
באותה הדרך
הכנת המגולגלות..
מרדדים בצק לעלה
מורחים מהמלית
מגלגלים לרולדה
עם מצבט יוצרים
צורה על הרולדה
ועם מכשיר חיתוך צורה חותכים ברולדה
במירווחים שרוצים
לא עד הסוף
שמים בתבנית מרופדת
180 מעלית
כחצי שעה
את המגולגלות
בסוף האפיה
חותכים ומפרידים
כשמצטננים
בוזקים אבקת סוכר

מיקס מעמולים (עיגול.משולש.לב ומגולגלות)
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.