Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

1 כרוב קטן
8 מיני גמבות
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
1 תפו"א חתוכה לקוביות
1 גמבה קצוץ
1 בצל קצוץ
5 שיני שום קצוצות
1 גזר חתוך לקוביות
1 וחצי כף מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
חצי כוס אורז עגול
חופן כוסברה קצוצה
1 בצל קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
1 כף מרק בצל
1 כף מרק עוף
1 כף דבש
כוס וחצי מים

הכנה
מבשלים את הכרוב 10 דקות במים בעזרת סכין חותכים סביב הראש של הכרוב ומפרידים בעדינות את העלים בקלי קלות.
מערבבים את כל הרכיבים .
שמים על משטח העבודה עלי ומניחים קצת תערובת בקצה מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים וממלאים את הגמבות.

אופן ההכנת הרוטב לבישול הממולא .
מטגנים בצל עד להזהבה מוסיפים רסק עגבניות דבש מרק בצל ומרק עוף ומוסיפים כוס מים , מבשלים כ 5 דקות לאחר מכן מניחים את הממולאים אחד ליד השני מוסיפים עוד חצי כוס מים ומבשלים על אש נמוכה כ חצי שעה
לאחר חצי שעה של בישול מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל לעוד 10 דקות ואפשר להגיש

מיני כרוב ומיני גמבות ממולא בטטה תפו"א גמבה בצל ואורז_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים