Share with:


בשרי

אופן הכנה

גמבה גדולה
5 פרוסות חזה עוף חתוכים לקוביות
חצי כרוב קטן
1 גזר מגורד גס
1 קופסאת פיטריות

תבלינים:
שום גבישי לפי הטעם
רוטב סויה
רוטב טריאקי
רוטב צילי מתוק
שבבי צ'לי/אופציה
איטריות אורז מבושלות לפי הוראות יצרן

מחממים מחבת רחבה עם מעט שמן זית מוסיפים את הבצל ומזהיבים מוסיפים את קוביות העוף ומזהיבים אותם מוסיפים את הירקות על אש גבוהה ומאדים מוסיפים תבלינים ורטבים…לבסוף איטריות אורז מערבבים היטב…
שידרוגים בוטנים קלויים או שומשום…כוסברה קצוצה

מוקפץ
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים