קל טעים ומתאים לשבועות.
בכדי להכין נצטרך:
חבילת בצק פילו.
4 ביצים.
קופסת גבינה בולגרית
חבילת גבינת חמד או כנען.
25 גרם חמאה לטיגון.
חצי חבילת תרד אפשר גם קפוא.
חצי כפית פלפל שחור.
כוס וחצי פתיתי גבינה צהובה או מוצרלה.
לחתוך חצי מבצק הפילו לרצועות לפזר במחבת עם החמאה .
בקערה נפרדת נכניס ביצים, פלפל שחור ,גבינות ותרד חוץ מפתיתי הגבינה.
נערבב וניצוק על רצועות הפילו שנמצא במחבת
נפזר מעל את החצי השני של הרצועות פילו שנותר ומעל את פתיתי הגבינה ונטגן באש קטנה עד שמשחים למטה להפוך ולאכול
מנסיון …. מספר דקות לא נשאר כלום.