Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

1 ק"ג בצק עלים מרודד
500 גרם בשר טחון
150 גרם פטריות שמפיניון חתוכות
2 בצלים גדולים קצוצים
2\1 כפית פלפל אנגלי
4\1 כפית פלפל שחור
1 כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
1 כפות פירורי לחם
2 ביצים
2 כפות צנוברים
מלח לפי הטעם
מעט שמן לטיגון
לציפוי ביצה ושומשום.

לרוטב:

1 בצל גדול קצוץ
300 גרם פטריות שמפניות חתוכות
2\1 כפית פלפל שחור
2 כוסות ציר מרק עוף צח
2 כפות גדושות קמח
מלח לפי הטעם
2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה

הכנת הרוטב:

בסיר עם מעט שמן לטגן את הבצל והפטריות עד השחמה .. לתבל ולהוסיף את ציר המרק לערבב
ולהוסיף את הקמח בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד (כדי שלא יווצרו גושי קמח).
להביא לרתיחה ולבשל עוד 5 דקות על להבה נמוכה..בסיום הבישול להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.

ההכנה:

במחבת עם מעט שמן לטגן את הבצל ו-150 גרם מכמות הפטריות לטגן ולהוסיף את הבשר הטחון להמשיך ולטגן היטב
לתבל להוסיף צנוברים, פרורי לחם וביצים ולערבב למילוי אחיד.
לחתוך מהבצק עלים רבועים 12X12 ס"מ (מנות אישיות) ולמתוח קצת .. לשים כף גדושה מהמילוי ולסגור בעדינות כמו עטיפת מתנה.
להניח בתבנית על נייר אפייה, למרוח ביצה ולפזר שומשום..
לאפות 5 דקות על חום 200 מעלות ולהוריד לחום 170 מעלות כ- 20 דקות או עד הזהבה .

להגיש חם
מאפה ועליו לבזוק רוטב עם פטריות.. חם חם..

כל הזכויות שמורות C