Share with:


פרווה

אופן הכנה

 – רותי יערי

קילו קמח
1.5 כפות שמרים
2 כפות סוכר
2 ביצים
1/3 כוס שמן
כף מלח
עד 2 כוסות מים פושרים

ללוש הכל פרט למלח כ-5 דקות
להוסיף מלח ללוש עוד כמה דקות
להתפיח שעה

להוריד אוויר ולהתפיח עוד כ-20 דקות

ליצור צורות להתפיח

למרוח ביצה שומשום ולאפות

כשכמעט מוכן אני מוציאה מורחת שם כתוש מעורבב עם מעט שמן זית מפזרת קצת זעתר

מחזירה לתנור לעוד כ2 דקות

לחמניות
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים