Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית…מידות אוניברסליות

מצרכים…
קילו קמח
4 אבקת אפיה (40 גרם)
כף מחוקה מלח
ליטר בירה שחורה מאלט
1/2 כוס סילאן או דבש (160 גרם)
כוס אגוזי מלך (לבחירה)
מחממים תנור ל180 מעלות

אופן ההכנה…
מערבבים את כל המצרכים היבשים בקערה
מוסיפים להם את המצרכים הרטובים ומערבבים ביד עד לאיחוד (המסה נוזלית)
מחלקים את הבלילה ל4 תבניות אינגליש קייק מרופדות בנייר אפייה משומן
אופים את הלחמים במשך כ45 דקות או עד שהלחם אפוי וצבעו שחום (לבדוק עם קיסם)
הלחם הכי טעים באותו היום
למחרת חיממתי אותו בטוסטר ויצא מעולה

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

לחם בירה ללא לישה וללא התפחה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

378 מתכונים