Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכנת הכרוביות
מבשלים כרובית בינונית בסיר עם מים כ15 דקות
מסננים וחותכים לפרחים
קערה 1
הכנת הבלילה לציפוי
2 כפות מיונז
2 כפות רוטב סצואן(קנור)
2 כפות צילי מתוק
כף חרדל דיזון
כף רוטב שום ועישבי תיבול(קנור)
מערבבים היטב
קערה 2
פירורי לחם מוזהבים
עם שומשום
טובלים את
פירחי הכרובית בבלילה
ואז טובלים בקערת
פירורי הלחם והשומשום
מסדרים בתבנית
עם דף אפיה
200 מעלות
כחצי שעה
עד שהכרוביות משחימות

כרוביות  מצופות תנור
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.