Share with:


פרווה

אופן הכנה

כעכים מלוחים בציפוי שומשום .. פריכות ממש 🔥

מצרכים :
מידת כוס קרטון ח'פ
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס מים
100 גרם נטורינה רכה
1 כפית גדושה מלח
1 כפית שמרים
1 כפית סוכר
1 כפית כמון
4.5 – 4 כוסות קמח או
לפי הצורך

אופן הכנה:
מכינים בצק מכל המרכיבים ואת המים יוצקים בהדרגה לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד ורך מעט .
נותנים לבצק מנוחה 15 דקות
יוצרים רצועות ומחברים לחישוק .
מורחים מעט ביצה ומפזרים שומשום .
אופים בתוכנית טורבו 160 מעלות כ 25 דקות
טיפ !
למי שרוצה את העוגיות אקסטרה קירספיות !
אחרי שהעוגיות יוצאות מהתנור ומתקררות מעט .
ניתן להכניס אותן שוב ל 10 דקות אפיה נוספות .זה נותן אקסטרה קריספיות !

בהצלחה ❤️ אסתי

כעכים מלוחים בציפוי שומשום .. פריכות ממש 🔥_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

345 מתכונים