| 2 פרוסות של כבד פרה טרי | |
| 1 קופסת פטריות אחרי סינון המים | |
| 2 בצלים חתוכים לפלחים | |
| חופן פטרוזיליה קצוצה | |
| 2 כפות דבש | |
| 1 כוס יין מתוק | |
| 1 כפית פלפל שחור גרוס | |
| 1 כף אבקת בצל | |
| מלח לפי הטעם |
1) שורפים את הכבד בגריל וחותכים אותו לקוביות קטנות
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הפטריות יחד עם הכבד , ממשיכים לטגן עד להזהבה
3) מכניסים את השאר המצרכים ללא הנוזלים ל10 דקות תוך כדי ערבוב
4) מוסיפים את היין ומצמצמים על אש נמוכה כ שעה וחצי