Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה שלי : במטבח של שולמיטעים ונעים 🥧
שחר שולמית
מצרכים…
8 חתיכות של סטייק טונה(מגיע בוואקום פרוס ודק ביחידות של 4 או חתיכות בודדות…
ממליצה לשלב גם טונה אדומה)
קערת מים בתוספת כפית מלח ומיץ מלימון(להשריית הדגים)
שמן עמוק (גובה 2 סנטימטר)
כפית מחוקה כורכום
1/2 כפית שום גבישי
חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה…
מורידים לדג את העור
משרים את הדגים שעה במים עם מעט מלח ומיץ לימון
שוטפים היטב את הדגים ומסננים אותם במסננת במשך כמה שעות שיגירו נוזלים
מניחים את הדגים מעל מספר שכבות של נייר סופג ומניחים גם מעליהם מספר שכבות של נייר סופג לספיחת כל הנוזלים
מחממים 2 סנטימטר שמן במחבת טפלון
שמים בשמן את הכורכום והשום הגבישי ומערבבים
מטגנים את הדגים בשמן על להבה בינונית עד הזהבה מ2 הצדדים
מעבירים את הדגים לנייר סופג
מפזרים מעליהם את הכוסברה ומתענגים
ממליצה לשים מעל כל חתיכת דג פרוסת לימון כבוש והחגיגה מושלמת

בהצלחה😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

דג טונה מטוגן…חגיגה לחיך_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

380 מתכונים