Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

 

קטגוריית דגים
קטגוריות פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות

מצרכים למתבל הכוזברה…
2 חבילות כוזברה
3/4 כוס שמן (180 מ"ל)
כפית מחוקה ה כורכום
כפית מחוקה פלפל 4 העונות (או פלפל שחור גרוס)
כפית מחוקה ה מלח
כפית מלאה פפריקה מתוקה גרוסה
כפית מחוקה שום כתוש
1/3 חבילת אפונה ירוקה (כ250 גרם)
ליטר מים (1.000 מ"ל – לבישול האפונה)
כפית מחוקה מלח (לבישול האפונה)
10 יחידות של דגי אמנון ללא עור

אופן הכנת האפונה…
מבשלים את האפונה עם המים והמלח מספר דקות ומסננים אותה מהמים

אופן הכנת המתבל…
שוטפים את הכוזברה וחותכים אותה גס
מניחים את הכוזברה עם השמן והתבלינים במעבד מזון או במיכל של מוט בלנדר וטוחנים אותם יחד למחית ירוקה
שוטפים ומניחים את הדגים במחבת רחבה ומורחים אותם במתבל הכוזברה
ומפזרים מעליהם את האפונה
מכסים את המחבת ומבשלים את הדגים על להבה בינונית נמוכה כ30 דקות עד לצימצום הנוזלים שהדג מפריש ומידי פעם לוקחים עם כף מהרוטב שבתחתית המחבת ויוצקים אותו על הדגים

בהצלחה 😋
אהבתם ? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

דגי אמנון במתבל כוזברה ואפונה ירוקה_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

380 מתכונים