Share with:


פרווה

אופן הכנה

הבצק
4 כוסות קמח
כף שמרים
3 כפות סוכר
כף מלח
3 כפות שמן
1.5 כוסות מים חמימים
בקערת המיקסר
שמים
קמח.שמרים .סוכר
כוס מים ואת השמן
לשים כ5 דקות
מוסיפים את המלח
ולשים כ4 דקות נוספות
התפחה כשעה
הכנת בייגלה שומשום
מכינים שתי קערות
1 לשומשום
2 למים
קורצים חלק מהבצק
מרדדים וקורצים בעזרת מכשירצורה עגול גדול
ומכשיר צורה עגול קטן
בייגלה בצק עם חור
טובלים בקערת במים
ובקערת השומשום
שמים בתבנית מרופדת
באותה דרך
מכינים עוד בייגלה
לתבנית מלאה
מתפיחים כחצי שעה
הכנת מקלות הזעתר
קורצים בצק
מרדדים למלבן
חותכים לרצועות רחבות
טובלים בקערת המים
ושמים בתבנית מרופדת
בצלוחית שמים
4 כפות זעתר
2 כפות שמן זית
מערבבים ומורחים
את הבצק
התפחה כחצי שעה
הכנת פיתות השום
בשאר הבצק
מרדדים וקורצים
עיגולים וטובלים במים
ושמים בתבנית מרופדת
בצלוחית שמים
3 כפות שום כתוש
כף שמן זית
מורחים את הפיתות
מכניסים לתנור שחומם
180 מעלות
כחצי שעה

בייגלה שומשום/מקלות זעתר/פיתה שום
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים

מתכונים דומים




כרגע העמוד ריק.