מצרכים :
1 חבילת בצק פילו מצונן
למריחה:
שמן זית או קנולה
למילוי :
700 גרם בשר טחון
2 בצלים לקוביות
1 כף שמן
1 כף רסק
1 כף פפריקה
1 כפית בהרט או ראסאלחנות
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
1 כפית סילאן או דבש(לא חובה)
הכנה :
בסיר רחב ועבה יוצקים כף שמן מוסיפים את הבצל ומזהיבים היטב .
מוציאים את הבצל המקורמל מהסיר לקערה .
ואל תוך הסיר מוסיפים כפית שמן נוספת וצורבים את הבשר הטחון עד שנהיה זהוב
מוסיפים תבלינים ,רסק ,סילאן,
מערבבים היטב.
הרכבה :
לוקחים ריבוע בצק מורחים אותו במעט שמן מקפלים לחצי ואז לרבע
שמים כף מילוי בקצה ומגלגלים לצורת משולש .
מורחים את המשולשים במעט שמן מעל .
מכניסים לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות עד להזהבה בין 20 -25 דקות .
בתאבון אסתי אתי זוהר ❤️