Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבצק :
מידה בכוס קרטון

200 גר חמאה
2 כוסות קרונפלור (240 גר)
1 כוס אבקת סוכר (140גר)
4 חלמונים
2 שקיקי סוכר וניל
1 כפית אבקת אפיה
11/2 כוסות קמח (210גר)
או לפי הצורך.

אופן הכנה
שמים בקערה מצרכים יבשים
קמח קרונפלור א.סוכר א.אפיה סוכר וניל
מערבבים היטב
מוסיפים חלמונים וחמאה
ואת הקמח מוסיפים בהדרגה .
מכניסים לקירור חצי שעה
מקמחים מעט ומרדדים את הבצק
קורצים עיגולים
אופים 180 מעלות
12 דקות בערך

ממלאים בריבת חלב
מגלגלים את השוליים בריבת חלב .

אסתי זוהר

אלפחורס_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים👇
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

301 מתכונים