מצרכים לבצק :
מידה בכוס קרטון
200 גר חמאה
2 כוסות קרונפלור (240 גר)
1 כוס אבקת סוכר (140גר)
4 חלמונים
2 שקיקי סוכר וניל
1 כפית אבקת אפיה
11/2 כוסות קמח (210גר)
או לפי הצורך.
אופן הכנה
שמים בקערה מצרכים יבשים
קמח קרונפלור א.סוכר א.אפיה סוכר וניל
מערבבים היטב
מוסיפים חלמונים וחמאה
ואת הקמח מוסיפים בהדרגה .
מכניסים לקירור חצי שעה
מקמחים מעט ומרדדים את הבצק
קורצים עיגולים
אופים 180 מעלות
12 דקות בערך
ממלאים בריבת חלב
מגלגלים את השוליים בריבת חלב .
אסתי זוהר