Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

1 קג שעועית ירוקה טריה
בצל לבן קצוץ
בצל ירוק קצוץ
5 שיני שום כתושים
6 גבעולי כרפס טריים , נקיים מגידים
100 גר חמוציות ללא סוכר
100 גר פקאן קלוי ללא מלח

אופן ההכנה
לאדות עם מעט שמן זית או שמן אילסרים (אגוזי לוז), את הבצלים הקצוצים, גבעולי הכרפס והשום הכתוש.
לשטוף ולקטום את קצוות השעועית הטריה ולחצות את התרמיל לשניים או שלושה חלקים, ולהוסיף לאידוי קל עם הבצלים, הכרפס והשום הכתוש.
לתבל תוך כדי בחישה במלח ופלפל לבן ובמעט סירופ רימונים.
להוסיף את החמוציות עם חצי כוס מים ולהביא לרתיחה על אש גבוהה.
אחרי הרתיחה הראשונית להנמיך את גובה הלהבה לאש בינונית, לאדות את הנוזלים המצטברים .
בתום האידוי כחצי שעה להוסיף את הפקאן הקלוי.
בתיאבון.✨💖✨

תוספת חגיגית , שעועית ירוקה_מתכון  של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מרים ששיספר המתכונים של
מתכון של

מרים ששי

29 מתכונים