Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
4 ביצים
1 בצל חתוך לקוביות קטנות
1 גמבה חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים
1 תפו"א חתוכה לקוביות קטנות ומטוגנת כמו צ'יפס
חופן כוסברה קצוצה
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 כף שום כתוש
1 כף גריל עוף
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית פלפל חריף גרוס
1 כף כמון
3 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כוס מים

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה, מוסיפים את השום ואת התבלינים יחד עם העגבניות מרוסקות תוך כדי ערבוב
2)מוסיפים את הרסק עגבניות עם 1/2כוס מים ובמחבת מטגנים את הפלפל החריף ומוסיפים אותו לסיר מבשלים כ10 דק
מכניסים את הכוסברה

3) מוסיפים את התפו"א ואת הביצים ומבשלים לפי הרצון של כל אחד
נוזל, רך או קשה

ומגישים עם כוסברה קצוצה

בתאבון

שקשוקה עם בצל גמבה ותפוחי אדמה 
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים