Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק:
1 ק' קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס סוכר
4 ביצים
200 גר' חמאה
3/4 כוס חלב
1 שמנת חמוצה
1/2 כפית מלח

להמיס חמאה וחלב על הגז. לכבות את האש ולהוסיף שמנת חמוצה לערבב, ולצנן עד שהתערובת פושרת.
בקערת המיקסר לשים קמח, שמרים וסוכר ולערבל מעט, להוסיף ביצים, מלח ולהמשיך לערבל, להוסיף את תערובת החלב ולערבל כ 10 דקות, להתפיח שעה.
אפיה בחום של 170.

מילוי פרג:
300 גר' פרג
100 גר' קוקוס
11/2 כוסות סוכר
11/2 כוסות חלב
70 גר' חמאה

לבשל הכל יחד על להבה נמוכה כ 10 דקות עם חסר נוזלים אפשר להוסיף לפי צורך ולקרר.
לחלק את הבצק לשני חלקים שווים לרדד את הבצק ולמרוח את כל הכמות של מלית הפרג
לגלגל לרולדה לחתוך את הרולדה כ- 12 חתיכות ולסדר בתבנית קפיץ 26.
את מחצית השניה של הבצק לחלק ל- 4 לרדד כל עלה למרוח במלית שרוצים לגלגל והל 2 רולדות לגלגל יחד ולשים בתבנית מאורכת.

סירופ:
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
פלח לימון
להרתיח על הגז, וכשהעוגות יוצאות מהתנור למרוח עליהן.

מתכוןמתכון

שמרים במילוי פרג_מתכון  של אפרת מילוא טויטו – מאסטר מתכונים
אפרת מילוא טויטוספר המתכונים של
מתכון של

אפרת מילוא טויטו

37 מתכונים