Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים לתערובת :
200 עד 250 גרם
בסקוויטים קצוצים גס
4 כפות קוקוס (אם אוהבים לא חובה)
2 כפות ממרח נוטלה
200 גרם שוקולד מריר
200 מיל קרם קוקוס/שמנת מתוקה

לציפוי :
200 גרם שוקולד בטעם פיסטוק
1 כף שמן קנולה

אופן הכנה :
להמיס במקרוגל את השוקולד והקרם קוקוס לערבב היטב ולהוסיף את הנוטלה .לערבב שוב ולקרר מעט .
לתוך קערה מוזגים את השוקולד המומס ומוסיפים בהדרגה ולפי הצורך את הבסקויטים הקצוצים ואת הקוקוס .
מערבבים היטב ומלחלקים את העיסה לשתיים .
מסדרים על גבי נייר אפיה 2 רולים מגלגלים ומהדקים היטב יוצרים צורה של רול עגול או משולש בעזרת נייר האפייה.
מקפיאים את הרולים כשעה.
לאחר ההקפאה מצפים את הרולים בפסי שוקולד פיסטוק לבן מומס.
להכנת הציפוי : ממיסים את השוקולד בטעם פיסטוק במיקרוגל מוסיפים כף שמן ומערבבים היטב.
יוצקים את השוקולד המומס לתוך שקית זילוף.עושים חור קטן ומקשטים את הרולים .
מכניסים להקפאה להתייצבות חותכים ומגישים ‼️
באהבה אסתי

רול כדורי שוקולד בציפוי שוקולד פיסטוק_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

192 מתכונים