Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

עוגיות מגולגלות…כפולות , במילוי שוקולד🍊🍩🍪

חומרים:
100 גר' חמאה /מרגרינה
2 ביצים L
1/3 כוס סוכר
300 גר' קמח (2 כוסות +2 כפות)
1 שקית א. אפייה
1 שקית וניל/ תמצית
גרידת תפוז 1 כפית

אופן ההכנה: אין צורך במיקסר…להמיס מטע את החמאה….לתוך קערה לשים את כל המרכיבים, ללוש עד לקבלת בצק חלק ורך….במידה והבצק קשה ..ניתן להוסיף מעט מים/מיץ…
1 )לרדד את הבצק על נייר אפייה לצורה מלבנית
2) למרוח ממרח שוקולד
3 ) לגלגל כמו ספר מהצד הצר לכיוון אמצע משני הצדדים
4) להצמיד את שני הגלילים ולסמן את קווי החיתוך…להניח בתבנית תנור.
לאפות בחום 180 עד כ-20 דקות או עד להזבה.

לאחר שהרולדה התקררה לחתות לפרוסות…ולפזר אבקת סוכר.

**ניתן למלא בכל מילוי אחר לפי
טעמכם.

בהצלחה!!🌼🌷

רולדה מבצק פריך בטעם תפוזים, במילוי שוקולד_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

161 מתכונים