Share with:


חלבי

אופן הכנה

של השף דניס בניו-יורק

‏ארבע חבילות עוגיות מוכנות בכל חבילה יש 12 יחידות
425 ‏גרם גבינה רגטה
250 גרם גבינה מסקרפונה
כוס שוקולד ‏צ׳יפס קטן
‏שני כפות סוכר טחון דק
‏גרדת לימון מלימון אחד
כפית תמצית וניל
חצי כוס פיסטוק טחון ‏לקישוט

‏רצוי מאוד לסנן את הגבינה שלו יהיו נוזלים‏כמה שעות לפני שמכינים את העוגיות לאחר מכן לערבב את הגבינות ביחד‏להוסיף את הסוכר את ‏את שוקולד ‏תמצית וניל גרדת לימון לערבב טוב לשים בשקית ‏זלוף ולהתחיל ‏במילוי העוגיות יצאו לי 44 ‏עוגיות
לצפות בפיסטוק ‏להניח על צלחת הגשה ‏

‏בתיאבון ‏סיגלית ימין

עוגיות קנולי ‏….. מתכון איטלקי
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים