Share with:


חלבי

אופן הכנה

3 ביצים
חצי כוס בוכר
2 כפות דבש
2 כפות שמן
2 כפות מים פושרים
3/4 כוס קמח תופח

הכנת הקרם….
1 אינסטנט פודינג
בטעם שוקולד בלגי מריר
1 שמנת מתוקה
1/3 כוס חלב

מקציפים את השמנת 2-3 דקות
מוסיפים את החלב והאינבטנט
עד קבלת קצפת יציבה
שמים במקרר
עד שהרולדה מוכנה

מחממים ….
תנור ל180 מעלות

הכנת הרולדה…
מקציפים ביצים שלמות
כחצי דקה
מוסיפים את הסוכר
מקציפים 3-4 דקות
עד קבלת
קצפת תפוחה ובהירה
מוסיפים את השאר
הקמח בסוף
מערבבים עד איחוד החומרים
שופכים לתבנית
עם דף אפיה
מכניסים לתנור
למשך 8 -10 דקות

מוציאים…
ומקררים 2 דקות
ואז מגלגלים עם הנייר אפיה
ומקררים כ25
מוציאים את הקרם מהמקרר
שמים בצד כוסעם
כ-3 כפות מהקרם לציפוי מעל…
מורחים את שאר הקרם על הרולדה
משטחים על הכל באופן שווה
מגלגלים וחותכים בשני בצדדים
למראה יותר יפה
מורחים מעל את
הקרם ששמנו בצד ….

פיזרתי מעל… .
אגוזי מלך קצוצים
להכניס למקרר
לפחות כ3 שעות
לפני שמגישים…
תיהנו….

רולדה במילוי קרם בטעם שוקולד בלגי מריר_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

586 מתכונים