Share with:


חלבי

אופן הכנה

מלוח, דיאטטי, קל…..
אזהרה ספויילר – ממכר.

בקערה לערבב :

120 גרם קמח כוסמין מלא (כוס)
120 גרם שיבולת שועל (כוס ושליש)
100 גרם גרעיני חמניה (3/4 כוס)
50 גרם שומשום (חצי כוס)
50 גרם זרעי פשתן – אני שמתי זעתר (חצי כוס)
500 מ״ל מים
2 כפות שמן זית
כפית מלח.

אם אין לכם את המרכיבים, אפשר להחליף לקצח, גרעיני דלעת וכו׳)
מערבבים קודם את היבשים, מוסיפים אליהם את הרטובים.
מתקבלת תערובת דלילה.
(הכמות מתאימה לשלוש תבניות של תנור).
משטחים בעזרת כף, על נייר אפייה בתנור, דק דק דק.
מכניסים לתנור שחומם מראש, 170 מעלות.
אחרי רבע שעה מוציאים, חותכים לריבועים עם גלגלת של פיצה ומכניסים שוב לתנור ל40-45 דקות.
זה פשוט טעים בטירוף…
לשמור בקופסה אטומה.
תהנו, מרוש׳קה 🧡

קרקרים 😁😁_מתכון של מרי שקד שירזי
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

56 מתכונים