Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

טעים בכל מצב.
5 יחידות כרישה
לנקות ולחתוך
לשטוף טוב.
להרתיח במים כחצי שעה
עד שהכרישה ממש רכה.
להניח במסננת להוצאת הנוזלים.
ולתת להתקרר.

1.לסחוט הייטב את הכרישה
לקצוץ לחתיכות קטנות
להוסיף חצי קילו עוף טחון
חופן פיטרוזליה ( אפשר לוותר אם לא אוהבים)
2. להוסיף 2 ביצים
3. חצי כוס פרורי לחם
תבלינים- מלח. פלפל שחור, כמון
וכורכום.
4. לערבב הייטב.
5. לתת מנוחה ולערבב שוב
לצור קציצות, למעוך אותם מעט.
6. להניח מעט שמן בנינג'ה
ולטגן כ-5 דקות , להפוך לעוד 3 דקות .
או לטגן במעט שמן, להפוך את הקציצה
( לא להפוך מהר, שלא תתפורר).

תהנו, ❤️❤️❤️❤️❤️

קציצות כרישה   עם חזה עוף בנינג'ה מטוגנות / אפוייות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים