Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

קטגוריית קציצות
קטגוריית פשטידות מטוגנות
קטגוריית פסח
שחר שולמית – מידות אוניברסליות
מתקבלות 20 קציצות

מצרכים…
2 קופסאות שימורים של חומוס שלם מוכן
חבילת פטרוזליה
10 גבעולים של בצל ירוק
4 ביצים גודל לארג'
3/4 כוס פירורי לחם או קמח מצה (75 גרם)
2 כפות שמן (30 מ"ל)
2 כפות מחוקות אבקת מרק בטעם עוף או בטעם אחר
כפית מחוקה כמון
כפית מחוקה פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה…
שוטפים את החומוס ומניחים אותו במסננת
שוטפים את הפטרוזיליה ומניחים אותה במסננת
מנקים ושוטפים את הבצל הירוק ומניחים אותו במסננת
מניחים לנוזלים לצאת כ1/2 שעה – מעבירים אותם למעבד מזון וטוחנים עד לאיחוד
מעבירים את המסה לקערה ומוסיפים לה את שאר המצרכים ומערבבים היטב
מחממים מחבת טפלון שקעים (או מחבת רגילה עם מעט שמן) ושמים בכל שקע כפית שמן
לוקחים מהמסה כמות של 1/4 כוס ומניחים אותה במחבת משטחים את המסה עם כפית שתגיע לכל גודל השקע
מטגנים את הקציצות בחום בינוני נמוך עד הזהבה מ2 הצדדים
מניחים את הקציצות על נייר מטבח סופג לפני שמתחילים לכרסם

בהצלחה 😋
אהבתם? אשמח שתשתפו
שלכם שולמית

מתכוןמתכון

קציצות חומוס – ירוקות ומהירות_מתכון של שלומית שחר – מאסטר מתכונים
שלומית שחרספר המתכונים של
מתכון של

שלומית שחר

359 מתכונים