Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

2 בצים
חצי כוס מים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
שקית אבקת אפיה
כף גדושה שומשום מלא
כף זרעי אניס/ שומר / קרויה
כפית סודה כף שטוחה מלח.
בערך חצי קג קמח תלוי בסוג.
לערבב את כל הנוזלים עם התבלינים.
להוסיף את הקמח בשלבים, ללוש תוך כדיי,
לכסות, לתת לבצק לנוח רבע שעה, חצי שעה גג.
לשמן משטח, חלק ל 5 כדורים, לרדד כל כדור לנקניק ארוך, לחתוך ליצור חישוק.
למרוח חלבון לפזר שומשום
לחמם תנור ל 170 מעלות
ולאפות 20 דק.

קעק מלוח_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים