Share with:


בשרי

אופן הכנה

https://m.facebook.com/groups/1070983656628596?view=permalink&id=1152545478472413

המצרכים..
קנלוני ברילה
בשר בקר טחון חצי קילו.
2 בצל, 4-5 שיני שום, מלח, פלפל, פטריות, שמן זית
אופן ההכנה:
מבשלים את הקנלוני במים חצי בישול, מסננים ומניחים בצלחת. קוצצים בצל, שום ופטריות.
במחבת מטגנים בצל עם שמן זית עד להזהבה, מוסיפים שום , מבשלים את הבשר הטחון מתבלים במלח ופלפל מוסיפים את הפטריות ומערבבים. מורידים מהאש, מצננים מעט. אני חציתי את הקנלוני לחצי כי הם מאד גבוהים, אפשר לסדר בשכיבה ואז להשאיר שלמים. ממלאים את הקנלוני בתערובת הבשר מסדרים בתבנית כמו חיילים😌שופכים רוטב מעל, אני ערבבתי עגבניות מרוסקות ורוטב שום וצ'ילי מתוק. פ. שחור ופילדלפייה. מכניסים לתנור, חום 200 מעלות לכ-30 דקות ומורידים החום ל-170 מעלות, לעוד כ-15-20 דקות. לבדוק מידי פעם, כל אחד והתנור שלו🤔
בהצלחה ובתאבון💖

קנלוני עם בשר טחון ורוטב מעל, בתנור_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

7 מתכונים