Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

ירקות:
1 קופסא פטריות שמפניון חתוכות דק
או 300 גרם פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות דק
2 קישואים בינוניים חתוכים ופרוסים דק
2 בצלים בינוניים קצוצים ופרוסים דק

לתערובת והתיבול:
3 כפות שיבולת שיבולת שועל
3 ביצים
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית בהרט
קמצוץ אגוז מוסקט מגורד

אביזרים:
מחבת
תבנית תנור מס' 24 אפשר גם חד פעמית
תרסיס שמן

הכנה:
1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
2. במחבת על אש בינונית עם ריסוס שמן מאדים את הירקות עד להתרככות. סוגרים ומצננים קלות.
3. בקערה מעבירים את הירקות החתוכים המרוככים ומוסיפים את הביצים והתיבול ומערבבים טוב טוב לתערובת אחידה.
4. מרססים עם תרסיס שמן תבנית תנור חד פעמית בינונית, ויוצקים את התערובת לתבנית.
5. מנערים קלות את התבנית בכדי שהתערובת תישקע טוב בתבנית וגם הוצאת בועות אוויר וכו'.
6. מכניסים לאפייה לכ- 40-45 דקות עד להזהבה והתייצבות הפשטידה.
סוגרים ומוציאים מהתנור לקירור לפני הגשה…

פשטידת קישוא, בצל ופטריות
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

130 מתכונים