Share with:


פרווה

אופן הכנה

קג קמח מנופה
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן זית מעורב עם שמן חמניות
3 וחצי כוסות מים פושרים

ללוש את הבצק עשר דקות לתת להתפחה מכוסה שעה.
לישה דקה וליצור כיכרות שטוחות ,

ליצור גומות ,לפזר מעט קמח ולתת למנוחה עוד רבע שעה.

בתנור חם מאוד להניח את הבצק על אבן שמוט חם או בתבנית עם חלוקי נחל לוהטות ,

אפייה של עשרים דקות חום 200 מעלות.

לחם פרנה על אבני שמוט או על חלוקי נחל
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

52 מתכונים